Publicitate
Sanatate

Alexandru Rafila: Sistemul de urgență trebuie să fie în subordinea Ministerului Sănătății, nu a Ministerului Afacerilor Interne

Publicitate

Alexandru Rafila nu este dispus la compromisuri, susține ministrul PSD de la Sănătate. În opinia medicului, sistemul de urgență trebuie să fie în subordinea Ministerului Sănătății, nu a Ministerului Afacerilor Interne.
Miercuri seara, în direct la România TV, oficialul PSD a amenințat cu demisia, pentru ca punctul său de vedere să fie luat în considerare.

Nu Ministerul Afacerilor Interne (MAI), al lui Lucian Bode (PNL), ar trebui să se ocupe de medicina de urgență, a subliniat încă o dată Alexandru Rafila.
„Nu accept această variantă (n.r. – sistemul de urgență să rămână la MAI), pentru că atât timp cât sunt ministrul la Ministerul Sănătății, sunt responsabil pentru sistemul de Sănătate.

Publicitate

Sunt gata să-i cedez domnului Raed Arafat poziția de ministru al Sănătății sau poate veni ca secretar de stat.

(…) Legarea unui nume de sistemul de sănătate este o chestiune absolut nepotrivită și chiar ușor periculoasă. Eu prefer să-l las pe dânsul dacă acesta ar fi prețul pentru păstrarea sistemului de urgență în sistemul de Sănătate și nu în cel polițienesc, așa cum este logic”, a declarat Alexandru Rafila, în emisiunea moderată de către Victor Ciutacu.

sursa

Publicitate

Citeste si...