Showbiz

Alexia Eram: „Unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu”

Alexia Eram a vorbit în podcastul lui Radu Țibulcă despre cum a ajuns să se întrețină singură în ultimii doi ani și să-și cumpere casa visurilor ei.

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, a reușit să ajungă acolo unde își dorește și este mulțumită de câștigurile pe care le-a avut până acum.

Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc”, a spus Alexia Eram.
Fiica Andreei Esca a fost invitată la podcast-ul lui Radu Țibulcă, unde a declarat că este recunoscătoare părinților care au învățat-o să înțeleagă valoarea banilor.

Alexia Eram a afirmat că este creatoare de conținut și că veniturile ei rezultă din conturile de social-media pe care le gestionează.

De asemenea, Alexia a mai adăugat că și părinții ei au propulsat-o să ajungă repede la un grad de notorietate și a recunoscut că tinerii care nu provin dintr-o familie celebră au mai puține șanse.

Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, a declarat Alexia Eram.

sursa

Citeste si...