Actualitate

Alina Sorescu ține cu casa! Ce i-a interzis vedeta soţului ei, în văzul lumii

Alina Sorescu ține cu casa! Ce i-a interzis vedeta soţului ei, în văzul lumii
spynews.ro

Sunt un cuplu în care amândoi sunt vedete. El, designer de modă, unul dintre cei mai apreciați, iar ea o cântăreață care, într-o perioadă, se bucura de un succes imens.

Cu toate că Alina Sorescu face parte dintr-o familie potentă financiar, artista dă dovadă de o chibzuinţă ieşită din comun şi nu ezită să ţină cu casa ori de câte ori are ocazia.
Recent, reporterii Spynews.ro l-au surprins pe Alexandru Ciucu, însoţit de soţia lui, cântăreaţa Alina Sorescu, în timp ce se bucurau de câteva clipe de relaxare într-un mall din Capitală. Astfel, cei doi au luat la bani mărunţi fiecare magazin din centrul comercial cu pricina.

Numai că în momentul în care designerul a vrut să-şi achiziţioneze o pereche de pantofi s-a lovit de refuzul categoric al nevestei.

Motivul invocat de aceasta a fost unul cât se poate de surprinzător, având în vedere situaţia lor financiară.

Mai exact, Alina Sorescu i-a reproşat soţului că perechea de papuci este prea scumpă şi nu se merită cheltuiala. Iar ca un soţ model şi supus în totalitate soţiei Alexandru Ciucu s-a conformat spuselor şi a lăsat produsul înapoi pe raft, nedorind să îşi supere nevasta.
Ciucu și Alina au doi copii

O să vină la un moment dat și al treilea, noi așa vrem”, a spus, cu zâmbetul pe buze, la externarea soției sale, Alexandru Ciucu. Iar declarația lui pare să nu îi fi convenit prea mult Alinei Sorescu pentru că aceasta a replicat imediat. ”Doar dacă duce el sarcina… Nu bărbații duc greul”, a spus ea.

În altă ordine de idei, Alina recunoaște că acum are o fetiță care îi seamănă. ”La prima vedere, seamănă mai mult cu maică-sa”, a precizat Ciucu. ”Carolina (prima lor fetiță, n.r.) e copia identică a lui tati, așa că, de data asta, Ana Raisa seamănă mai mult cu mine”, a spus și Alina Sorescu.

Spynews.ro

Citeste si...