Actualitate

Amanta milionarului asasinat la Arad, surprinsă de camerele de luat vederi imediat după explozie

Polițiștii anunţa în urmă cu câteva zile că au un cerc de suspecți în cazul exploziei mașinii din Arad. Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a precizat că în acest dosar sunt audiați mai mulți martori și au fost ridicate probe de la fața locului, care vor fi analizate în laborator, dar niciun indiciu nu a mai fost anunţat după aceste declaraţii.
Amanta milionarului asasinat la Arad pare să fie un element-cheie al anchetei. Polițiștii verifică toate calculatoarele milionarului mort în explozia de la Arad. Aparatura ridicată la percheziții este analizată cu minuțiozitate.

Cei mai buni specialiști IT din Poliție caută informații care să îi ajute în anchetă. Probe importante ar fi găsit deja în cel de-al doilea telefon al omului de afaceri. De asemenea, conform Romania TV, maşina este expertizată centimetru cu centimetru după ce a fost ridicată din parcarea supermarketului.

Anchetatorii au primit şi rezultatele necropsiei, care confirmă identitatea bărbatului, dar și faptul că Ioan Crișan a murit la câteva secunde după ce mașina sa a explodat.

Citeste si...