Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Amendă de 80.000 de lei pentru nouă tineri care au petrecut de 1 mai: Să vină poliţia, îi răsturnăm

Amendă de 80.000 de lei pentru nouă tineri care au petrecut de 1 mai Să vină poliţia, îi răsturnăm
Amendă de 80.000 de lei pentru nouă tineri care au petrecut de 1 mai Să vină poliţia, îi răsturnăm

Mai mulți tineri din Olt au petrecut cu băutură și manele, cu toate că ordonanțele militare interzic acest tip de adunări în perioada stării de urgență.
La început tinerii au refuzat să divulge locația, însă, încurajați de numărul de urmăritori, au recunoscut că sunt la Osica de Sus, județul Olt. Aceștia, pe lângă faptul că au încălcat prevederile ordonanțelor militare, au cerut și intervenția poliției.
La 4.000 nu vine poliția, vin mascații!„, a spus unul dintre tineri.

Polițiștii din Osica de Sus s-au autosesizat și au pornit în căutarea tinerilor. Cele nouă persoane au fsot amendate în total cu 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2/ 2020.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu manifestă toleranță față de cei care încalcă normele de conviețuire socială și prevederile Ordonanțelor Militare, punând în pericol sănătatea celor din jur”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore. Astfel, la data de 1 mai a.c., aceștia au încălcat măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv măsura distanțarii sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane”, a declarat Alexandra Dicu, potrivit olt-alert.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *