Actualitate

Ameninţare cu bombă la mall-ul Park Lake din Bucureşti

Poliţiştii şi pirotehniştii au intrat în alertă, miercuri, în cazul unei ameninţări cu bomba la un mall din Capitală. Oamenii legii au primit informaţia despre posibilul dispozitiv explozibil pe e-mail.
Ameninţare cu bombă la un mall din Bucureşti. O persoană a transmis un e-mail prin care spunea că a fost amplasat un dispozitiv explozibil la centrul comercial Park Lake din Capitală.

Pe o adresă de e-mail a Poliției, s-a primit o informare de pe o adresă de e-mail, cu privire la faptul că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake„, au precizat surse din rândul anchetatorilor
Din primele informaţii, mesajul ar fi fost trimis de un fost angajat, revoltat că nu mai lucrează acolo.

În acest moment s-au deplasat la faţa locului împreună cu pirotehniştii. Din cauza posibilei ameninţări cu bomba, cel mai probabil, oamenii vor fi evacuaţi din mall şi vor intra pirotehniştii pentru a face verificările necesare.

În acelaşi timp, polițiștii verifică în acest moment să vadă cine a transmis această informaţie prin e-mail, pentru ca persoana responsabilă să poată fi trasă la răspundere în cazul în care este vorba despre o alarmă falsă.

sursa

Citeste si...