Publicitate
Actualitate

Anastasia Gavril, fiica preotului mort în accidentul cumplit de la Cornu Luncii, s-a stins din viaţă!

Publicitate

Anastasia Gavril, fiica preotului mort în accidentul cumplit de la Cornu Luncii, s-a stins din viaţă!A trecut o săptămână de la accidentul cumplit de la Cornu Luncii, în care s-a stins din viaţă preotul Gavril, iar acum fiica acestuia, Anastasia Gavril a murit şi ea.
Potrivit obiectivdesuceava.ro, starea de sănătate a fetiţei în vârstă de 10 ani s-a deteriorat de la zi la zi, medicii fiind din ce în ce mai rezervaţi în ceea ce priveşte şansele ei de supravieţuire.

Fetiţa a fost ţinută în viaţă doar de aparate şi de medicamentele care i-au susţinut activitatea inimii. Din păcate, după o săptămână de agonie, aceasta a murit.

Publicitate

Nici starea de sănătate a mamei nu s-a îmbunătăţit, medicii fiind foarte rezervaţi şi în ceea ce o priveşte pe femeia în vârstă de 35 de ani.
Preotul Petru Gavril, sora şi cumnatul său au murit pe loc, iar o fiică de-a sa a decedat la spital. De asemenea, şoferul care a produs accidentul a fost declarat şi el mort.

Preotul din localitatea Lămăşeni, comuna Rădăşeni, se îndrepta împreună cu familia şi cu patru copii spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva când maşina sa a fost lovită violent de un vehicul intrat pe contrasens.

Wowbiz.ro

Publicitate

Citeste si...