Actualitate

Andra a declarat adevarul despre cel mai mare secret al său. Ce face artista, după fiecare concert!

Andra a declarat adevarul despre cel mai mare secret al său. Ce face artista, după fiecare concert!rtista, fiind una dintre cele mai iubite artiste din tara, aceasta spune ceea ce face la concerte, artista are fani in toata Europa, nu numai in tara, iar acuma asteapta nespus de mult sa organizeze evenimentul la care sa nu lipseasca, relateaza spynews.ro.

Andra a susținut de curând un concert, iar după terminarea acestuia, artista le-a dezvăluit fanilor săi la ce anume se gândește.

Pe lângă aplauzele pe care le primește și voia bună cu care urcă pe scenă, Andra este un artist complet, care are nevoie de zile de repetiții, pentru ca totul să iasă perfect.

Din păcate, nu există repetiții fără oboseală, dar Andra nu ține cont de aceste aspecte, căci aprecierea pe care o primește din partea fanilor săi o face să uite de toate problemele.

„Știți ce îmi amintesc de fiecare dată după un concert?

Nu oboseala, orele lungi de repetiții, emoțiile, acestea sunt trecătoare, ci bucuria de pe chipul celor care cântă cu mine și energia fantastică din sală!

Vă sunt recunoscătoare pentru cele 2 zile fabuloase de la Chișinău, momente de fericire desăvârșită!” a scris Andra, pe contul ei de Instagram.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *