Publicatia Antena24.ro.

Andreea Bălan continuă războiul cu George Burcea


loading...

Andreea Bălan continuă războiul cu George BurceaSpeculațiile privind izbucnirea unui conflict între Andreea Bălan și George Burcea care să le pună în pericol căsnicia nu încetează să apară în spațiul public.

Toate aceste bârfe sunt amplificate și de schimbul de mesaje cu subânțeles publicate pe rețelele de socializare de către cei doi.

Andreea Bălan a făcut o nouă postare controversată pe rețelele de socializare. Deși destinatarul nu este numit explicit, nu puțini sunt cei care cred că este vorba despre George Burcea.

Oamenii cu obiective, destinații și viziune nu au timp pentru dramă. Ei investesc energia lor în creativitate și se focusează astfel încât să își trăiască viața într-un mod pozitiv”, este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Reacția cântăreței vine la scurt timp după ce s-a aflat că George Burcea a provocat un scandal monstruos în casa în care locuiesc fetițele lor.
Căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea este pusă sub semnul întrebării de aproape două săptămâni, iar postările lor de pe Social Media alimentează tot mai mult divorțul dintre ei.

sursaCiteste si...


Microsoft consideră o urcare de 775 la sută în utilizarea serviciilor cloud datorită distanțării sociale

Microsoft consideră o urcare de 775 la sută în utilizarea serviciilor cloud datorită distanțării sociale

Cu orice noroc, rețelele de comunicații vor rămâne sub stresul adăugat, deoarece această pandemie continuă să se joace. Pentru mulți, Internetul este un ultim vestigiu al sănătății în aceste momente incerte și o modalitate de a menține salariile de plată. Dacă Internetul începe să eșueze sub...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro