Showbiz

Andreea Bănică și-a afișat decolteul înnebunitor

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, are un trup cu forme care atrag imediat atenția. Vedeta știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice, iar în costum de baie arată de senzație. Vedeta a făcut furori în rândul fanilor din mediul online cu o fotografie în care apare într-un costum de baie care îi scoate în evidență decolteul.

Andreea Bănică a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie din vacanță.

Artista s-a lăsat fotografiată în costum de baie, pe iaht. În imagine, Andreea Bănică apare într-un costum de baie care îi pune în valoare atuurile fizice, în special decolteul apetisant.
Internauții au fost încântați de ipostaza în care s-a afișat Andreea Bănică în mediul onliine și s-au întrecut în a o lăuda pentru felul în care arată.

”Superbă”, ”Cea mai frumoasă doamnă”, ”Arăți superb, ca de fiecare dată”, ”Complimente”, ”Wow, ești super”, ”O artistă frumoasă”, ”pamela Anderson”, ”Ești super frumoasă”, ”Ești bombă”, ”Cea mai frumoasă”, ”Absolut superbă”, ”Foarte frumoasă”, ”Ești minunată”, ”Sexy poza”, ”Frumoasă femeie”, ”Super”, ”Tot frumoasă ai rămas”, ”Frumoasă ești”, i-au transmis fanii cântăreței.

sursa

Citeste si...