Showbiz

Andreea Esca a avut COVID-19. Soțul ei a fost internat la ATI din cauza infecției cu noul coronavirus

Andreea Esca a avut COVID-19. Soțul ei a fost internat la ATI din cauza infecției cu noul coronavirus
Andreea Esca a avut COVID-19. Soțul ei a fost internat la ATI din cauza infecției cu noul coronavirus

Andreea Esca a fost ținta unor vești controversate. S-a zvonit că știrista ar fi fost infectată cu noul coronavirus, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu a apărut la știri în ultimele săptămâni. Vedeta de televiziune a decis să rupă tăcerea, într-un interviu la Știrile Pro TV și să explice dacă a fost sau nu testată pozitiv pentru COVID-19.

Întreaga țară aștepta vești despre starea de sănătate a Andreei Esca și a familiei sale. Zvonurile potrivit cărora vedeta ar fi suferit de COVID-19 au apăurt în urmă cu câteva săptămâni, însă până în această seara, știrista a decis să păstreze tăcerea.

La finalul lunii iunie, ştirista a participat alături de alți colegi la o petrecere dată pentru inaugurarea unui hotel de la malul mării, în care nu s-au respectat regulile impuse de autorități. Ulterior, pe 9 iulie, când zvonurile au luat amploare, PRO TV a trimis preventiv o notificare către redacțiile de presă, prin care le interzicea jurnaliștilor să scrie despre angajații infectați cu coronavirus ai postului.

Andreea Esca, infectată cu noul coronavirus
Vedeta de la ProTV rupe tăcerea. Andreea Esca a mărturisit în timpul jurnalului că a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 și a fost internată la Spitalul Victor Babeș alături de soțul ei și fiul cel mic.

„Da, am fost bolnavă de covid-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii. Suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi toți trei. Lucrurile au fost foarte ciudate. Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție. Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. A avut febră mare timp de câteva zile, pe care am asociat-o cu o problemă gastrică. Numai că mi s-a părut ciudat că era aproape a 3-a zi în care făcea febră și era febră foarte mare, aproape de 40 de grade. De obicei, când pățea așa ceva, se întâmpla o singură noapte în care avea, nu știu, febră 38, și a doua zi era în regulă. Era febră foarte mare, aproape de 40 de grade. Atunci ne-am impacientat și am chemat salvarea. Ne-au făcut testul de COVID-19, iar el a ieșit pozitiv eu negativă. Am decis să rămân în izolare pentru că avusesem un contact cu o persoană pozitivă. Am făcut testul și băiatului nostru Aris și el a fost pozitiv. Alex s-a internat, iar a doua zi a fost internat și băiatul nostru Aris”, explică Andreea Esca la Pro TV.

Andreea Esca, despre simptomele de COVID-19
Știrista de la Pro TV a povestit în direct și cum a debutat boala pentru ea și care au fost simptomele care au făcut-o să realizeze că s-a infectat cu noul coronavirus.

„La mine au apăurt simptomele după cinci zile, mi se părea ciudat că îmi ieșise rezultatul negativ, dar mă gândeam să îl refac după șapte zile. (…) Nu am apucat să se împlinească cele șapte zile că într-o zi când pregăteam niște cartofi cu usturoi mi-am dat seama că nu simțeam deloc mirosul de usturoi. Am mirosit apoi parfumurile din casă și am realizat că nu mai aveam nici gust. Puteam să mănânc absolut orice, că nu simțeam absolut nimic. Și mi-am dat seama că între timp e clar că am devenit și eu purtătoarea acestui virus. Așa încât mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile pe care le așteptam și am avut un rezultat pozitiv și eu. Mi-am dat seama că am devenit și eu purtătoarea acestui virus.”, a adăugat ea.
”Aveam o amigdalită să zic, dar nu m-am speriat foarte tare pentru că eu fac de obicei roșu în gât. Abia când mi-am pierdut gustul și mirosul mi-am dat seama de la ce este. M-am dus și eu în spital, tot la Victor Babeș. Problema cea mai mare a fost că în cazul soțului meu lucrurile au evoluat mult mai grav. (…) Alex care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează și face sport, duce o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Eram acasă când fiul meu mi-a dat telefon și mi-a spus „Mama să știi că pe tata l-au dus la terapie intensivă”. Am simțit atunci că o să cadă cerul peste mine. Pur și simplu nu înțelegeam, nu-mi venea să cred. Simțeam că leșin și că trebuie să ajung repede undeva să-mi revin, pentru că nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic. Și el este un om puternic nu numai fizic, dar și psihic. Este un om care face toate sporturile extreme din lume, care nu se sperie de nimic, căruia nu îi e frică de nimic. Și tocmai el să pățească atât de rău. Plămânii lui au fost extrem de afectați, într-un timp extrem de scurt și a ajuns foarte repede la ATI unde a stat câteva zile (…) Atâta vreme cât putea să vorbească îmi spunea tot timpul „Nu mai pot”. (…) Îmi doream să mă treazească cineva. La un moment dat mi-a scris un mesaj și mi-a spus „Nu știu ce să fac, mă simt foarte rău și mi se propune să fac acest tratament cu plasă de la bolnavi” (…) Am făcut foarte bine că am făcut această alegere. (…) Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine (…) Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot și probabil că asta a fost limita mea. Prioritar pentru mine a fost sănătatea familiei mele, iar apoi să explic ce ni s-a întâmplat. (…) Nu mi se părea normal să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată. (…) Fiecare om are o limită în ceea ce poate să ducă. Aici a fost limita mea. Sunt un foarte extrovertiti, aici a fost limita mea. Cred ca de la spital și de la o înmormântare nu e nimic de spus”, continuă știrista de la ProTV.

„Nu am luat legătura cu Alex cât am fost internată, el a fost la un etaj eu la altul. Am trecut foarte puțin să îl văd când am ieșit din spital. Am fost foarte impresionată (…) Este impresionant și este incredibil cât de repede poți să te transformi și cât de repede te poți deteriora de la o zi la alta.”, mărturisește Andreea.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *