Publicitate
Showbiz

Andreea Tonciu, gesturi extreme – Mama ei a dezvăluit totul: Făcea câte 2-3 teste pe zi

Publicitate

Andreea Tonciu este una dintre femeile care face parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2022.

Vedeta se pare că a avut parte de o serie de probleme și momente neplăcute, chiar înainte de plecarea în Republica Dominicană. Mama brunetei a dezvăluit totul.

Publicitate

Deși este o femeie ambițioasă, pe care pare că nimic nu o doboară, se pare că Andreea Tonciu a avut câteva momente de cumpănă înainte de plecarea la Survivor.

O serie de probleme de sănătate i-au dat bătăi de cap și mai mult, au făcut-o să recurgă la gesturi extreme, tocmai pentru a se asigura că ajunge la filmările pentru show-ul de la Pro TV.

Mama Andreei Tonciu a dezvăluit ce a făcut concurenta, înainte să plece la Survivor România
O serie de probleme de sănătate au pus-o mult pe gânduri pe Andreea Tonciu.

Bruneta s-a temut să nu aibă COVID-19, având în vedere că a fost extrem de răcită, iar mama ei povestește că făcea și două trei teste pe zi.

Ca metodă de precauție, vedeta a decis apoi să limiteze cât mai mult ieșirile și contactul cu alte persoane.
În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul.

Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față”, a povestit mama Andreei Tonciu
Așa cum i-a obișnuit pe fani, Andreea Tonciu se pare că dorește să arate bine în fiecare moment, motiv pentru care a decis să apeleze și la tratamente cosmetice înainte să plece în Dominicană, dar și la alte proceduri de înfrumusețare care ar urma să o ajute să arate bine și fără machiaj.

sursa

Publicitate

Citeste si...