Stiri Nationale si Internationale.

Andreea Tonciu ,”Nici nu vreau să aud”


Andreea TonciuRecent, Andreea Tonciu s-a săturat de numeroasele zvonuri ce tot circulă despre ea, așa că a decis să dea cărțile pe față și să dezvăluie adevărul! Ce se întâmplă în viața vedetei?
În ultima vreme, presa mondenă abordează tot mai frecvent subiectul divorțului Andreei Tonciu. Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, bruneta a dorit să facă lumină și a dat cărțile pe față.

De când a devenit mamă și soție, Andreea Tonciu este greu de recunoscut!

Dani, soțul ei, îşi doreşte şi un băiat dar, deocamdată, Andreea Tonciu refuză categoric. Uneori se ciondănesc fix pe acest subiect.
Rebbeka, fiica lor, seamănă fizic cu tatăl ei, fiindcă are ochi albaştri, aşa cum şi-a dorit Andreea, dar la caracter este identică mama ei.

Un alt subiect pe care s-au ciondănit cei doi au fost apariţiile la emisiunile de TV. Dani nu vrea să audă de aşa ceva. De curând s-a zvonit că ar fi în pragul divorţului.

Andreea Tonciu dezvăluie că nu vrea să divorţeze, dar recunoaște că au fost neînţelegeri între ea şi soţ, dar că acum e totul roz în familia ei. Să fi ținut cei doi în secret problema divorțului?

După zvonurile despre divorţ, Dani a reacţionat pe Facebook şi a pus o fotografie în care îşi sărută nevasta şi spune: “Aud prin presă numai aberații. STOP! Povestea nostră de iubire continuă”.

Așadar, Andreea Tonciu a fost din nou victima unor simple zvonuri venite din partea gurilor rele.

A1.ro

Distribuie


Lasă un răspuns