Actualitate

ANGAJAȚI AI PRIMĂRIEI SECTORULUI 5, CONFIRMAȚI CU NOUL CORONAVIRUS

Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul SARS-COV-2 în ultimele zile. Mai exact, este vorba de 7 persoane din cadrul Direcției Resurse Umane și o persoană de la Direcția de Investiții.
S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toți colegii celor opt funcționari care au intrat în contact direct cu aceștia să fie testați.

Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ.
Pentru siguranța personalului și a cetățenilor din Sectorul 5, toate spațiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicită din nou angajaților să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecție în permanență.

Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măștii, importanța igenizării mâinilor și modalitățile de înscriere în campania de vaccinare și importanța acesteia.

Citeste si...