Angela Markel masuri drastice. Romanii interzisi in Germania. Anunt de ultima ora!


Angela Markel masuri drastice. Romanii interzisi in Germania. Anunt de ultima ora!

Angela Markel masuri drastice. Romanii interzisi in Germania. Anunt de ultima ora!

Angela Markel a dat deja ordin drastic pentru romanii muncitori sezonieri sa fie interzisi in Germania, din cauza pandemiei periculoase, relateaza stirimondene.fanatik.ro.

Reprezentantii sectorului agricol nu sunt deacord cu asta si au protestat, Markel este foarte decisa sa interzica intrarea muncitorilor sezonieri straini in tara ei.
Aceasta decizie a luat-o pe 25 martie.

”Lucrătorii sezonieri nu vor mai fi autorizaţi să intre în Germania, în cadrul controalelor noastre la frontiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului German de Interne.
Germania se bazează în fiecare an pe 300.000 de lucrători sezonieri pentru sectorul agrigol, majoritatea fiind români și polonezi.

Germania a atins 34.000 de cazuri de oameni infectați cu coronavirus, astfel că măsurile sunt considerate de autorităție „indispensabile pentru încetinirea propagării infecției în Germania”.
Francezii se confruntă cu același tip de probleme, fiind puși în situația în care „munca de jos” sau „muncile agricole” rămân suspendate.


Citeste si...

loading...
Anunt! Iata ce se intampla cu programul "Prima Casa". Vestii extraordinare pentru cumparatori!

Anunt! Iata ce se intampla cu programul “Prima Casa”. Vestii extraordinare pentru cumparatori!

S-au produs modificari dificile la programul “Prima Casa”, insa vestile pentru doritori de locuinte sunt extraordinare, relateaza spynews.ro. Clientii care doresc sa acceseze acest Program, in  curand vor primi vesti bune. Guvernul Romaniei, a declarat ca doreste ca in scurt timp sa schimbe creditul cu...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *