Extern

Angela Merkel relateaza ca este BINE

Angela Merkel relateaza ca este BINEAngela Merkel a dat asigurări miercuri că se simte ”foarte bine”, la o zi după o criză de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale.
Sunt foarte bine„, a spus şefa guvernului în timpul unei discuţii cu tinerii, organizată la Goslar, oraş din Saxonia Inferioară.

Anterior, ea a răspuns unui jurnalist care a întreba-o cum se simte: „Extraordinar de bine. Este interesant să mă aflu aici„.

Angela Merkel, care va împlini 65 de ani luna viitoare, a fost cuprinsă de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale cu noul preşedinte ucrainean, Volodimir Zelinski.

Am băut cel puţin trei pahare cu apă. Asta este ceea ce mi-a lipsit. Acum mă simt bine„, a explicat ea o oră mai târziu, în timpul unei conferinţe de presă cu liderul ucrainean.

Miercuri, în timpul dialogului cu tinerii, pe pupitrul său s-a aflat un pahar cu apă.

Ea a glumit pe tema căldurii, în contextul în care temperaturile din Germania au ajuns la 30 de grade: când e cald, „trebuie să bei mai puţină cafea şi mai multă apă„.

Cancelarul a mai avut o problemă de sănătate în decembrie 2014. Ea a suferit o scădere de tensiune în timpul unui interviu.

Înregistrarea a fost întreruptă pentru scurt timp, pentru ca ea să îşi revină. Anturajul său a explicat de asemenea că a fost vorba de deshidratare.

La conducerea unei coaliţii fragile, Angela Merkel, la putere din 2005, se va retrage din politică la sfârşitul mandatului său, cel mai târziu în 2021.

Romaniatv.net

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *