Showbiz

Anna Roman a pozat pentru…

Anna Roman a pozat pentru…Despartirea dureroasa de Catalin Cazacu o transforma pe Anna Roman intr-o vedeta tot mai solicitata pentru reclame si pictoriale bine platite.

Recent, Anna Roman a facut o sedinta foto incendiara in care si-a etalat silueta de invidiat.
Anna Roman a facut o sedinta foto incendiara! Proiectele noi o ajuta pe Anna sa uite de suferinta, dar o si ambitioneaza sa devina mai puternica si independenta.

Recent, ea a fost protogonista unui pictorial indraznet in care nu s-a ferit sa renunte la haine.
Dupa ce acesta, aflat in competitie, in Dominicana, a facut cateva gesturi care au deranjat-o. Mai mult, Cazacu a facut un testimonial prin care a anuntat ca este liber, ca n-are nicio obligatie fata de vreo femeie.

Anna, ramasa in tara, declara contrariul.
Proiectele noi ii tin mintea ocupata, astfel ca va depasi mai usor suferinta provocata de despartirea de Cazacu. Zilele trecute, Anna a facut o sedinta foto incendiara in care si-a pus in evidenta frumusetea si trupul sexy.

Ea face reclama la noua colectie de genti si pantofi lansata de designer-ul Eugeniu Garkonita, ale carui creatii sunt apreciate de multe vedete si bloggerite din tara noastra.

Anna a pozat in pantaloni scurti, rochii sau salopete din piele neagra, gandite de creatoarea de moda Inga Valerie. Fotografii Alin Gongea si Alexandru Tiberiu Nedelea de la Luxury-Photo-Video i-au transmis incredere fetei care nu a avut astfel emotii in fata blitzurilor foto si a pozat provocator, incaltata fie in cizme lungi pe picior sau in sandale super sexy.

Anna Roman si-a schimbat si look-ul, se pare, dupa despartirea de Catalin Cazacu si pentru sedinta foto incendiara pe care a facut-o recent. Ea s-a lasat pe mana stilistului Flavius Man care i-a schimbat culoarea la par si a convins-o sa renunte la extensii.

Wowbiz.ro

Citeste si...