Showbiz

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă: „Este un mare îmbârligător. Mai mult se face de râs”

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă, după ce, potrivit artistei, prezentatorul aduce mereu în discuţiile cu invitaţii săi numele ei şi al lui Alex Velea. Izbucnirea cântăreţei vine după ce Randi a fost prezent în emisiunea lui Măruţă şi a vorbit urât despre Velea.
Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă, după ce Randi a fost întrebat ce părere are despre Alex Velea, iar artistul nu s-a sfiit deloc să spună lucrurilor pe nume. „Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a spus Randi.
Cântăreaţa a reacționat dur, luându-i apărarea tatălui copiilor săi. Artista nu s-a luat doar de Randi, ci și de Cătălin Măruță, despre care spune că i-ar folosit excesiv numele ei și iubitului său pentru a face rating.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram acum câteva zile.

sursa

Citeste si...