Actualitate

Anunt cutremurator pentru mii de români! Toți trebuie să plătească această contribuție pe langa impozit!

Anunt cutremurator pentru mii de români! Toți trebuie să plătească această contribuție pe langa impozit!Vesti proaste pentru foarte multi romanii, din nou Guvernul a pregatit un nou proiect devastator pentru romani care trebuie obligatoriu sa plateasca la aceasta contributie, mai ales pe langa impozitul care este, relateaza www.capital.ro.

Romani sunt zilieri, acestia sunt obligati sa contribuiasca la aceasta pensie (CAS), iar in prezent, zilieri platesc doar impozitul pe venit.

Dacă acest proiect va fi adoptat, cei care primesc indemnizație minimă vor avea de suferit dacă angajatorul nu le va crește acel venit.

Potrivit legii Legii nr. 52/2011, zilierii trebuie să primească pe ora de muncă măcar valoarea/oră a salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată (aceasta fiind valoarea indemnizației brute). În 2019, indemnizația brută pe oră este de aproximativ 12,4 lei.

Desigur, dacă doresc acest lucru, contribuția se poate plăti din inițiativă proprie.

Pentru a intra în vigoare, proiectul de ordonanță trebuie să fie adoptat de Guvern și să fie publicat în Monitorul Oficial.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *