Actualitate

Anunt de ultima ora! S-a emis noi declaratii in stare de alerta. Terasele inca raman inchise!

Anunt de ultima ora! S-a emis noi declaratii in stare de alerta. Teresele inca raman inchise!
Anunt de ultima ora! S-a emis noi declaratii in stare de alerta. Teresele inca raman inchise!

Astazi, 17 mai, a avut loc sedinta la sediul MAI, iar Ludovic Orban a spus ca sunt noi declaratii pentru cei care ies din localitate, relateaza spynews.ro.

Ludovic Orban a spus ca de luni, toate institutiile abilitate vor fi pe toate terenurile, pentru a aplica legea celor care nu respecta.

Ludovic Orban a declarat duminică seară că la ședința de la MAI nu s-au luat măsuri, ci „am hotărât cum procedăm odată cu intrarea în vigoare a Legii 55 şi odată cu ziua de mâine.

Am luat decizia de a convoca Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă la ora 7:30 dimineaţă şi decizia de a convoca şedinţă de guvern la ora 8:00”.

Practic, „toate instituţiile de control implicate vor fi pe teren şi vor impune aplicarea legii.

Vom apela la toate pârghiile pe care le avem la dispoziţie, pentru a ne asigura că instituţiile publice, agenţii economici, cetăţenii respectă regulile pe care le-am impus şi vom lua toate măsurile pentru a apăra sănătatea şi viaţa oamenilor”, a mai spus premierul.
„În articolul 8 din lege există posibilitatea, în alineatul 1, posibilitatea de a menține închise terasele și le vom menține închise”, a spus Ludovic Orban, potrivit Antena3.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *