Sanatate

Anunt devastator! Un al doilea val de COVID-19 este sumbru: „E mai aproape decat ne asteptam!”

Anunt devastator! Un al doilea val de COVID-19 este sumbru: "E mai aproape decat ne asteptam!"
Anunt devastator! Un al doilea val de COVID-19 este sumbru: „E mai aproape decat ne asteptam!”

Numarul de infectii de coronavirus continua sa urce in toate tarile, iar specialistii de la Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor, declara ca cel de-al doilea val de pandemie este foarte aproape sa apara, relateaza a1.ro.

Potrivit Antena 3, dr. Andrea Ammon, director al ECDC și fost consilier al guvernului german, a vorbit despre criza declanșată de coronavirus și susține că un al doilea val de infecție este aproape.

„Întrebarea este când şi cât de mare, aceasta este întrebarea din punctul meu de vedere”, a spus dr. Andrea Ammon, directorul Centrului European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC).
„Analizând caracteristicile virusului, analizând ce rezultă acum din diferite ţări din punct de vedere al imunităţii populaţiei – ceea ce nu este chiar atât de interesant, între 2% şi 14%, care lasă încă 85% până la 90% din populaţie susceptibil – virusul este în jurul nostru, circulând mult mai mult decât în ianuarie şi februarie …

Nu vreau să creez o imagine apocaliptică, dar cred că trebuie să fim realişti. Că nu este momentul să vă relaxaţi complet”, a declarat Ammon.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *