Sanatate

Anunt pentru romani! Cantareata Sara are nevoie de ajutor. La 17 ani, doctori i-au descoperit o tumoare!

Anunt pentru romani! Cantareata Sara are nevoie de ajutor. La 17 ani, doctori i-au descoperit o tumoare!
Anunt pentru romani! Cantareata Sara are nevoie de ajutor. La 17 ani, doctori i-au descoperit o tumoare!

Anunt pentru toti oameni care aceasta fetita de 17 ani, Sara fiind cantareata si in acest moment este in strainatate la tratament, Sara Nukina este o mare artista de cand era mica, iar in acest moment are tumoare, relateaza wowbiz.ro.

Sara, in urma cu o luna se simtea groaznic, avea dureri de cap, si stari de voma, incat si probleme la ochiul drept, iar doctori din pacate i-au descoperit tumoare, un glioblastom pe tulpina cerebrala.

Medicii au recomandat pentru Sara un tratament în străinătate, încă nu se știe ce clinică va fi cea mai potrivită și cât va costa tratamentul, dar părinții au deschis deja conturi unde se pot face donații, pentru că lupta cu timpul este deja pornită.

”Sara va împlini 17 ani în septembrie.

De aproape o lună are dureri de cap, stări de vomă și deficiențe de vedere cu ochiul drept.

În urma investigațiilor prin RMN s-a constatat că a dezvoltat un glioblastom pe tulpina cerebrală, gradul III – IV. Specialiștii din România au recomandat tratamentul în străinătate.

În acest moment se iau în considerare mai multe variante, mutarea la o clinică din Viena, din Freiburg sau din Japonia.

Deocamdată nu știm de ce sume va fi nevoie și nici care va fi durata tratamentului.

Vom anunța imediat ce vom avea informațiile.

Având în vedere că de cele mai multe ori costurile acestor tratamente reprezintă sume pe care o familie nu le poate achita de una singură, îi rugăm pe toți cei care pot să se implice să facă o donație.

E momentul să luptăm alături de ea.

Au fost deschise următoarele conturi pentru donații:

Beneficiar: NUKINA NOBUYUKI (detalii de plată – pentru Sara) RO98BTRL0430420AK76718XX – (EURO) RO05BTRLGBPCRT00K7671801 (GBP) RO57BTRL0430120AK76718XX – (RON) Adresa băncii: Banca Transilvania, Sucursala Victoria Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 6, sector 1 Telefon: 0754 035 370 București, ROMANIA

Pentru cei care vor sa faca transfer pe Revolut, acesta este contul: BG98 REVO 0099 7067 9180 21, numărul de telefon asociat contului 0040752 237 170 (Nukina Nobuyuki).

Orice ajutor și orice SHARE contează. Părinții vă mulțumesc de pe acum pentru orice ajutor”, este anunțul prin care oamenii sunt rugați să o ajute pe Sara Nukina.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *