Actualitate

ANUNT PENTRU SOFERI! Iti pierzi permisul definitiv daca esti prins la volan vorbind la telefon, legea a intrat in vigoare din 1 martie!

Veste soc pentru soferi, prins la volan vorbind la telefon, acest lucru te lasa fara permisul de conducere, relateaza www.romaniatv.net.

Un tanar cu varsta de 19 ani, i-a fost retinut permisul de tot, joia trecuta, pentru simplu fapt ca la prins vorbind la volan.

Reacţia lui în faţa poliţiştilor a fost genială: „Mama o să mă omoare!”

Aceasta lege dura care este in acest moemnt in Marea Britanie, intrand in vigoare de la 1 martie, pentru cei care au permisul de doi ani si sunt prinsi la volan vorbind la telefon, isi vor pierde definitiv permisul, dupa care au dreptul sa dea din nou testul pentru al obtine, cele practice cat si cele teoretice.

Primul şofer care a încălcat noile reguli a fost un adolescent de 19 ani, care, după ce a primit sancţiunea, a exclamat: „Mama o să mă omoare, când o să afle!” Metro.co.uk scrie că puştiul le-a explicat poliţiştilor că vorbea la telefon încercând să găsească un service unde să îşi schimbe cauciucurile.

Conducătorii auto cu permisul mai vechi de doi ani care sunt prinşi vorbind la mobil primesc o amendă de 200 de lire sterline şi o sancţiune de 6 puncte.

 

 

Citeste si...