Actualitate

ANUNT pentru toti romanii! Vama Nadlac este inchisa, romanii nu vor mai putea iesi din Romania s-au intra, iata pana cand!

Veste proasta pentru toti romanii calatori, s-a inchis vama Nadlac, iar romanii nu vor mai putea iesi s-au intra in Romania, relateaza www.arq.ro.

Vama Nădlac II a fost inchisa astazi dimineata, din cauza accidentului groaznic produs la doi kilometri de frontiera, acest lucru cerand autoritatile din statul vecin.

Traficul a fost deviat prin Vama Nădlac I, respectiv pe DN7.

„Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, Vama Nădlac II, situată pe Autostrada Paneuropeană, a fost închisă, la solicitarea autorităţilor ungare”, anunță News.ro.

”Autorităţile maghiare ne-au informat despre producerea accidentului rutier în apropiere de frontieră, iar din această cauză traficul pe intrarea în România a fost deviat prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I.

Poliţia de Frontieră ţine permanent legătura cu autorităţile maghiare şi s-au luat măsuri de fluidizare a traficului în PTF Nădlac I”, a declarat Mihaela Leş.

Autorităţile de frontieră din România nu au putut preciza cât timp va fi închisă Vama Nădlac II.

 

Citeste si...