Publicatia Antena24.ro.

Anuntul infiorator al jandarmului care ducea minore la produs. Iata ce spune…


loading...

Anuntul infiorator al jandarmului care ducea minore la produs. Iata ce spune…Caz socant in ce priveste jandarmul proxenet care este acuzat ca a dus doua fete de 15 ani la produs, lasandu-i fara cuvinte pe colegi lui, relateaza spynews.ro.

Mihai L, cu varsta de 39 de ani, a fost angajat la Jandarmeria Suceava, care si-a dat demisia dupa ce DIICOT l-a anchetat pentru proxenetism, ii s-a deschis un proces fostiilor sefi.

Următorul termen al procesului va avea loc pe 19 martie, când jandarmul va trebui să probeze faptul că demisia a fost semnată împotriva voinţei sale.

„Fostul angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava a demisionat din proprie iniţiativă.

S-a prezentat la sediu şi a depus demisia, nu i-a sugerat nimeni să facă acest lucru.

Ulterior a revenit asupra deciziei şi a deschis un proces împotriva IJJ, susţinând că nu a vrut să demisioneze. Aşteptăm hotărârea instanţei”, au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, surse din conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Bogdan Vodă” Suceava.

”Subofițerul a solicitat prin raport personal trecerea în rezervă, iar din septembrie nu mai este angajat al Inspectoratului”, a declarat comandantul IJJ Suceava, la scurt timp după reţinerea jandarmului proxenet.Citeste si...


Microsoft consideră o urcare de 775 la sută în utilizarea serviciilor cloud datorită distanțării sociale

Microsoft consideră o urcare de 775 la sută în utilizarea serviciilor cloud datorită distanțării sociale

Cu orice noroc, rețelele de comunicații vor rămâne sub stresul adăugat, deoarece această pandemie continuă să se joace. Pentru mulți, Internetul este un ultim vestigiu al sănătății în aceste momente incerte și o modalitate de a menține salariile de plată. Dacă Internetul începe să eșueze sub...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro