Social

Anuntul infiorator al jandarmului care ducea minore la produs. Iata ce spune…

Anuntul infiorator al jandarmului care ducea minore la produs. Iata ce spune…Caz socant in ce priveste jandarmul proxenet care este acuzat ca a dus doua fete de 15 ani la produs, lasandu-i fara cuvinte pe colegi lui, relateaza spynews.ro.

Mihai L, cu varsta de 39 de ani, a fost angajat la Jandarmeria Suceava, care si-a dat demisia dupa ce DIICOT l-a anchetat pentru proxenetism, ii s-a deschis un proces fostiilor sefi.

Următorul termen al procesului va avea loc pe 19 martie, când jandarmul va trebui să probeze faptul că demisia a fost semnată împotriva voinţei sale.

„Fostul angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava a demisionat din proprie iniţiativă.

S-a prezentat la sediu şi a depus demisia, nu i-a sugerat nimeni să facă acest lucru.

Ulterior a revenit asupra deciziei şi a deschis un proces împotriva IJJ, susţinând că nu a vrut să demisioneze. Aşteptăm hotărârea instanţei”, au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, surse din conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Bogdan Vodă” Suceava.

”Subofițerul a solicitat prin raport personal trecerea în rezervă, iar din septembrie nu mai este angajat al Inspectoratului”, a declarat comandantul IJJ Suceava, la scurt timp după reţinerea jandarmului proxenet.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *