Showbiz

Anunțul ȘOC făcut de Pavel Bartoș

Anunțul ȘOC făcut de Pavel BartoșPavel Bartoș este unul din cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, fiind gazda show-urilor „Vocea României” și „Românii au talent” de la Pro TV, dar nu se limitează la cariera din televiziune.
El este actor de teatru și a apărut în mai multe filme.
Prezentatorul este căsătorit și are trei fete superbe. Absolvent al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, Pavel Bartoș este în prezent actor la Teatrul Odeon, potrivit perfecte.ro.
Iată mai jos câteva lucruri pe care puțini le știu despre celebrul prezentator.
El a debutat in televiziune in 2003.

„A fost mai demult, in primul serial de televiziune, “Casatorie de proba”, in care jucam foarte mult cu Alexandru Papadopol. Cred ca aceea a fost scoala mea in televiziune. Am invatat cum sa stau in fata camerei, cum sa ma simt bine in fata ei”, a spus Pavel Bartoș.

El mărturisește că și-a descoperit pasiunea pentru teatru în adolescență, la 16 ani.

“Cred ca pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, cand am început sa constientizez, de fapt, ce-i cu mine, ce pot sa fac si cam care este drumul pe care vreau sa-l urmez. La un moment dat ma gandeam sa dau la Regie, dar mi-am dat seama ca sunt o persoana mult prea activa pentru un regizor. Cam asa a debutat iubirea si intalnirea mea cu teatrul. Si, bineinteles, adoram spectacolele de la Miercurea Ciuc (eu fiind de acolo) care veneau o data la o luna, doua sau chiar trei luni, veneau destul de rar spectacole în limba romana, iar cand veneau, cred ca daca erau in trei reprezentatii, le vedeam pe toate”, a mărturisit Pavel Bartoș.

Un amănunt mult prea puțin cunoscut îl reprezintă faptul că actorul are un strabunic ungur.

“Undeva, candva, din partea tatalui, strabunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a casatorit cu o romanca. Tatal meu, care era jumatate ungur, jumate roman, s-a casatorit cu o romanca. Eu, care sunt un sfert ungur, 75% roman m-am casatorit cu o romanca. Procentajele le calculaţi voi. Oricum, sunt mandru de obarsiile mele, indiferent de procentaj. Datorita acestor „radacini”, mi-a facut mare placere sa joc în limba maghiara la Teatrul Maghiar din Timisoara, dar si pe scena Teatrului Odeon, in piesa „Pyramus and Thisbe 4 you”, a spus Bartoș.

Din nefericire, el a ramas fără tată la numai 16 ani.

“Tatal meu a murit cand eu aveam saisprezece ani si dintr-o data, a trebuit sa devin si mai responsabil. A trebuit sa ma angajez. Noi fiind patru copii, mama a ajuns casnica si trebuia sa lucrez eu. Ziua eram la scoala si seara mergeam sa fac zidarie, ca ce-as fi putut face?”, a povestit actorul.

b1.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *