Showbiz

Apariţie spectaculoasă a Andreei Marin!

Apariţie spectaculoasă a Andreei Marin!Noua poveste de dragoste pare-se că îi prieşte din plin Andreei Marin. Vedeta radiază de fericire, lucru ce se vede destul de clar, apariţiile „Zânei” din ultima perioadă fiind de-a dreptul spectaculoase.
De când şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr chipeş, Adrian Brîncoveanu, angajat al Ministerul Afacerilor de Externe, Andreea Marin pur şi simplu străluceşte de fericire, iar acest lucru este evident. Recent, „Zâna” a avut o apariţie de zile mari în platoul emisiunii Agenţia VIP, acolo unde a uimit audienţa cu felul în care arată.

Stilul de viaţă sănătos şi importanţa pe care o acordă sportului o fac pe vedetă un exemplu de urmat pentru toate femeile. La cei 42 de ani ai săi, Andreea Marin se poate mândri cu un fizic de invidiat chiar și de femei cu jumătate din vârsta ei. Trupul bine definit pe care îl etalează este rezultatul orelor petrecute în sala de fitness, dar şi al alimentaţiei sănătoase şi echilibrate.

„Am învăţat să mănânc sănătos şi cred că e tare important lucrul ăsta. Am învăţat să respir corect. Fac pilates, de exemplu, şi am învăţat să respir corect, să îmi pun în funcţiune aparatul interior, aşa cum se cuvine. Citesc săptămânal lucrurile care ţin de o viaţă sănătoasă şi încerc să ţin cont de cele care sunt potrivite pentru mine. Atunci când mă uit în oglindă, vreau să fiu mulţumită de mine, să îmi bucur partenerul de viaţă. Vreau să fiu un model pentru fiica mea. Am grijă de mine, dar fără excese”, spunea în urmă cu ceva timp Andreea Marin.

Vezi tot pe spynews.ro

Citeste si...