Scitech

Apple spune că a remediat problema care blocase complet anumite MacBook-uri

Apple a anunțat că a remediat problema care făcea anumite MacBook-uri mai vechi să se blocheze complet după updateul la macOS Monterrey, astfel că i-a invitat pe posesorii în cauză să vină în service, transmite Profit.ro.

Apple a remediat problema care blocase complet anumite MacBook-uri
Probleme asemănătoare au avut și utilizatorii celui mai nou sistem de operare al Microsoft, însă se pare că situația nu a fost una singulară. Trecerea la cea mai nouă versiune de macOS le-a creat probleme și mai grave unor utilizatori Apple.

Mai mulți posesori de MacBook au reclamat pe forumurile de specialitate și pe rețelele sociale că sistemele s-au blocat complet și au refuzat să mai pornească după update-ul la macOS Monterrey.
Apple a anunțat între timp că a identificat și remediat problema, despre care spune că a afectat un număr redus de utilizatori. De vină ar fi fost cipul de securitate T2, pentru care a fost lansat un update de firmware.

Gigantul american de tech i-a îndemnat pe utilizatorii în cauză să meargă în cel mai apropiat service autorizat, precum și să răspândească vestea că de acum actualizarea se poate face fără riscul de blocaj.

Apple nu a precizat cu exactitate câți utilizatori au fost afectați și nici de unii n-au avut nicio problemă cu toate că foloseau aceleași laptopuri și aceleași sisteme de operare.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *