Social

„Ardealul trebuie să se întoarcă acasă, la Ungaria!” Cum comentati ?!

“Ardealul trebuie să se întoarcă acasă, la Ungaria!” Cum comentati ?!Odată cu apropierea Centenarului Marii Unirii, când la 1 Decembrie 1918 Ardealul s-a unit cu România, încep să se agite și apele, în special în zona secuimii. Din păcate, ultranaționaliști, atât maghiari cât și români, încep să inducă o stare de spirit anti-română, respectiv anti-maghiară, în rândul populației.
În condițiile în care România face parte din marea familie europeană de mai bine de 10 ani, iar finalitatea Uniunii Europene este să devenim cândva, în viitor, o mare federație pe modelul Statelor Unite ale Americii, naționalismul prost înțeles capătă tot mai mult teren atât în România, cât și în UE.

Este și cazul recent din Odorheiul Secuiesc unde, la o manifestare anti-românească organizată de către extremiștii maghiari, o fetiță ce pare a fi în vârstă de aproximativ 12-13 ani, recită o poezie profund șovină și anti-românească, prin care solicită ca Ardealul să revină Țării Mamă Ungaria, arătând că acesta a fost furat mișelește de către România.
https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/1929170044071775/

Sursa aici.

Citeste si...