Stiri Nationale Si Internationale.

Artista, Alessia, internată în stare gravă la spital. Cantareata i-a 19 pastile pe zi. Iata starea…


Artista, Alessia trece printr-un moment dificil din viata acestuia, artista a declarat ca i0a peste 19 pastile la zi din cauza unor probleme mari de sanatate, relateaza stirescu.ro.

“Pe fondul unei perioade de expunere prelungită la stres și sistem imunitar scăzut am tuberculoză cu apă la plămâni, dar nu e contagios pentru că eu nu fumez, am făcut asta pe fondul stresului, că nu am mâncat, nu am avut grijă de mine.

Mă deranja de ceva timp, dar nu am știut că am apă la plămâni.

Mi-au colectat apă la plămâni, au dus-o la analize și au văzut că nu e contagioasă, adică nu am o tuberculoză.

Am dezvoltat bacteria pe fond de stres și că nu m-am îngrijit.

Trebuie să stau trei săptămâni în spital.

Pot să merg și acasă, dar nu îmi dau voie, mereu vine ceva la mine să vadă dacă mănânc, mă verifică să fiu în pat. Mă plictiseam, nu e felul meu să stau degeaba.

Iau 19 pastile pe zi, din care 12 antibiotice, 6 antiinflamatoare. Când urc un etaj deja începe să mă doară, este ca o durere de junghi intercostal, așa te doare.

Timp de două luni trebuie să le iau în fiecare zi, apoi timp de patru luni o dată pe săptămână.”, a spus Alessia pentru spynews.ro.

“Nu voi avea voie să cânt live, o să merg în promovare, dar nu am voie live pentru că îmi suprasolicit plămânii, iar peste o lună de zile voi putea să revin în concerte.

Cel mic e cu bunicii, stă o lună la părinții lui Ionuț și încă o lună la părinții mei. Ionuț e alături de mine, a stat două ore”, a mai zis artista.

 

Distribuie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *