Publicatia Antena24.ro.

Artistul, Culita Sterp a luat atitudine din cauza coronavirusului. Ce a facut cantaretul?


Artistul, Culita Sterp a luat atitudine din cauza coronavirusului. Ce a facut cantaretul?Acest virus ucigator a speriat pana si artisti, Culita Sterp si-a anulat cantarile din Italia, acesta le-a transmis fanilor pe reteaua de socializare Facebook cu decizia care si-o asuma, relateaza bzi.ro.

Politia din Italia i-au masuri de urgenta in fiecare ora, din cauza unor decese anuntate in Italia de virusul Covid-19 in tara lor.

S-a ajuns la 100 de victime infectate si sapte morti din cauza coronavirusului, iar acest lucru a creat frica la toate vedetele.

Culiță Sterp și-a anunțat fanii că va anula concertele pe care trebuia să le aibă în Italia, în acest weekend.

„Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercăm sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile!

Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a scris Culiță Sterp.

 


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro