Showbiz

Artistul, Dani Mocanu, declarații incendiare despre cariera lui! ”Eu nu sunt lăutar, sunt…”

Artistul, Dani Mocanu, declarații incendiare despre cariera lui! ”Eu nu sunt lăutar, sunt…”Artistul, Dani Mocanu incepe un nou scandal, se pare ca artistul este foarte orgolios, incat s-a auzit faptul ca la palmuit Miraj, fratele lui Tzanca Uraganul, relateaza wowbiz.ro.

”Dacă vreodată în viața mea se întâmplă să iau vreo palmă, vreun pumn, vreun scuipat de la cineva, sunt pregătit să dau și cu toporul în cap, și cu pistolul, și cu cuțitul, și cu pumnul, cu ce vreți voi.

E normal, pentru familia mea, pentru mine, pentru liniștea mea, e normal să îmi apăr dreptatea și demnitatea mea de om și să câștig respectul meu”, a spus Dani Mocanu, aruncând mănușa altor maneliști: ”Mă bat singur cu 25-30, din toate genurile muzicale”.

”Dacă eu primesc vreo palmă, nu zic că nu se poate, că poți să primești, dar, vă spun în fața lui Dumnezeu, ia foc toată România.

În lung și-n lat! Și nu numai România. (…) S-a scris că colegul lui l-a bătut pe Dani Mocanu.

În primul rând, eu nu sunt lăutar.

Nu îmi stă în caracter, dar mă presează situația.

Eu sunt șmecher, băi, nu sunt lăutar, ca să înțelegeți. Eu sunt șmecher și asta este.

Nu are cum să mă bată pe mine nimeni din țara asta.

Și dacă se întâmplă, că se întâmplă, asta e, trec două, trei, cinci, șapte zile și ne luăm revanșa de zece ori mai bine”, a mai spus, încercând să îi sperie pe posibilii săi dușmani, Dani Mocanu.

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prev. de art. 369 Cod penal”, este anunțul făcut de autorități cu privire la Dani Mocanu, anul trecut.

”Sunt, deja, foarte obosit, subiectul e dificil. Nu am nicio interdicție.

Mi-au dat drumul după 24 de ore și am mers direct acasă.

Au stabilit un termen pentru data de 2 septembrie, va trebui să mă prezint la Procuratură ca să continuăm povestea”, ne-a spus, sfârșit de oboseală, Dani Mocanu.

”Ce se întâmplă este foarte absurd, dar, legea spune că eu risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”, ne-a mai spus Dani Mocanu.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *