Politica

Asta vrea Guvernul Romaniei! Eurodeputat: „Ni se vor da pe tavă purcei hormonaţi, buni să provoace cancer”

Asta vrea Guvernul Romaniei! Eurodeputat: „Ni se vor da pe tavă purcei hormonaţi, buni să provoace cancer”Anunt devastator pentru toti romanii, Pesta Porcina Africana si-a facut aparitia in Romania, ducand la 40.000 de capete omorate, fermierii sunt devastati deoarece pierderea este extrem de mare, iar ei declara ca asta se intampla cu un scop, relateaza ro.sputnik.md.

Un nou avertisment vine din inima Europei, de la eurodeputatul Daniel Buda.

El spune că românilor li se vor oferi „pe tavă purceii din afară, gata crescuţi şi hormonaţi, numai buni să îţi provoace cancer ori alte boli nimicitoare”.

„Din păcate, incapacitatea autorităţilor din România este similară cu cea a conducătorilor de oşti care, la începutul celui de-al doilea război mondial dădeau ordine contradictorii de se împuşcau bieţii români între ei”, a comentat Daniel Buda, potrivit agrointel.ro.
„La fel de proşti trebuie să fiţi să credeţi că proprietarii fondurilor de vânătoare îşi vor împuşca porcii mistreţi pentru suma de 400 de lei când ei obţin în urma vânătorilor organizate cu străinii „n” milioane de lei”, a precizat eurodeputatul, avertizând, totodată, că, în lipsa unor măsuri concrete şi eficiente, producătorii de cereale, ale căror culturi pot fi infestat de Pesta Porcină, vor avea soarta celebrului complex de creştere a porcilor, Comtim.

 

 

 

 

 

Citeste si...