Stiri Nationale si Internationale.

Atac armat intr-un liceu din Texas! Sunt cel putin 10 morti!


Un atacator a ucis opt persoane la un liceu din Santa Fe, Texas intr-un nou atac armat din SUA, scrie Reuters. Atacatorul ar fi un elev al liceului. Un oficial al politiei a anuntat ca 10 persoane au murit in atac. Este vorba despre noua elevi si un profesor. Printre raniti se afla si doi politisti.

Un oficial al politiei a anuntat ca 10 persoane au murit in atacul de la liceul din Santa Fe, din statul american Texas, fiind vorba despre noua elevi si un profesor. Printre raniti se afla si doi politisti. Politia a comunicat ca a gasit dispozitive explozibile in liceul din Santa Fe, in care un atacator, care ar fi elev al institutiei de invatamant, a ucis persoane. De asemenea, astfel de dispozitive au fost gasite si in zone din apropierea liceului.

seful politiei din Santa Fe, Jeff Powell, a avertizat cetatenii sa fie atenti la obiectele care par sa nu fie la locul lor.

Districtul scolar din Santa Fe a informat ca numarul mortilor este sub 10, insa nu va oferi mai multe detalii pana cand nu se va putea confirma un numar.
Un reporter local informeaza ca un echipaj de dezamorsare a bombelor se afla la un imobil situat la 4 kilometri de liceu.

Presa locala a relatat ca cel putin opt persoane au murit in urma atacului armat. Conform rapoartelor, atacatorul ar fi fost un elev al liceului.

Districtul scolar a anuntat ca situatia este „activa, dar se afla sub control”, adaugand ca „exista persoane ranite”.

Presa locala informeaza ca atacatorul se afla in custodia politiei.

Imaginile video de la televiziunile locale arata cum polite escorteaza elevii in afara cladirii si ii perchezitioneaza apoi in cautarea armelor. Cel putin doua ambulante sunt prezente.

Wowbiz.ro

Distribuie


Lasă un răspuns