ActualitatePolitica

ATAC DUR! Klaus Iohannis a iesit cu romanii in strada, Guvernul PSD il ameninta cu suspendare, sunteti de acord ca Klaus Iohannis sa fie suspendat?

Atac fara precendent, Klaus Iohannis este amenintat de catre Guvernul PSD cu suspendare, din cauza ca a iesit in strada cu romanii protestatari, relateaza www.cititulnudoare.ro.

Europarlamentarul PSD Victor Boștinaru a amenintat dur pe presedintele Klaus Iohannis din cauza ca a participat in strada alaturi de romanii in Bucuresti.

„Este de o maximă gravitate și, dacă lucrurile vor continua pe aceeași linie, unica soluție la conflictul politic este suspendarea președintelui.”, a declarat social-democratul la postul de televiziune Antena 3.

”E cel mai grav lucru comis de un președinte al României, din ’90 încoace.

Nu are comparație sau egal.

Este fără precedent la scara Uniunii Europene, nu există un singur episod în care un președinte al unei țări să conducă o acțiune de protest împotriva Guvernului, dând mai degrabă imaginea unei republici bananiere.

În seara asta nu au fost doar negate de președinte articole din Constituție, au fost încălcate.

Dacă acest conflict va continua în aceeași notă, acest conflict profund dăunător, nu poate fi soluționat decât prin suspendare” a spus Victor Boștinaru în emisiunea ”La Ordinea Zilei”.

Merită subliniat că poziția lui Boștinaru nu este una unică în PSD, tot mai mulți social democrați declarând public că este posibilă o suspendare.

Între timp luni dimineață, liderii social democrați și cei ai ALDE se vor întâlni pentru a hotărâ calea de urmat în acest sens.

 

Citeste si...