Actualitate

Atac TERORIST la un festival din Rusia, cel puţin cinci morti!

Atac TERORIST la un festival din Rusia, cel puţin cinci morti!Cel puţin cinci oameni au murit şi alţi patru au fost răniţi după ce un individ a deschis focul asupra oamenilor aflaţi la un festival din oraşul Kizlear, din provincia rusă Daghestan, au anunţat, duminică, autorităţile locale, relatează site-ul agenţiei Tass.
Un necunoscut a împuşcat mortal patru femei într-un atac armat la Kizliar, în nordul Daghestanului, republică instabilă din Caucazul rus, au anunţat duminică autorităţile locale, citate de dpa şi AFP.

Un necunoscut a deschis focul cu o armă de vânătoare la Kizliar, rănind mortal patru femei„, a precizat într-un comunicat Ministerul local al Afacerilor Interne, adăugând că „o localnică, un poliţist şi un membru al Gărzii Naţionale ruse au fost de asemenea răniţi„.

Atacatorul a fost ucis într-un schimb de focuri cu poliţia. Motivul atacului nu este deocamdată cunoscut.

Este vorba de un locuitor din Kizliar născut în 1995, a declarat agenţiei de presă ruse Interfax directorul adjunct al filialei locale a Comitetului de Anchetă, Rassul Temirbekov.

Cotidianul rus RBK a publicat relatarea unui preot care a afirmat că bărbatul ar fi tras asupra unor credincioşi într-o biserică ortodoxă din această regiune majoritar musulmană.

Incidentul armat a avut loc la un festival ce a avut loc în oraşul Kizlear. Potrivit primelor informaţii, 5 persoane au murit, iar atacatorul a fost ucis de forţele de ordine.

Oamenii ieşeau dintr-o biserică în momentul în care individul a deschis focul. 5 oameni au murit. Atacatorul a fost împuşcat mortal. Printre persoanele rănite se află şi doi poliţişti„, a declarat Alexander Şuvalov, primarul oraşului Kizlear.

Romaniatv.net

Citeste si...