Extern

Autocar cu români, implicat într-un accident în Bulgaria

Un autocar cu numere de înmatriculare româneşti a afost implicat noaptea trecută într-un grav accident rutier în Bulgaria. Presa bulgară vorbeşte despre cinci morţi şi nouă răniţi.
utocar cu români, implicat într-un accident în Bulgaria. Accidentul rutier grav s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropiere de oraşul Veliko Tarnovo din Bulgaria. În accident au fost implicate un autocar românesc şi un autoturism cu număr de înmatriculare olandez, anunţă presa bulgară. În autocar se aflau 25 de pasageri şi doi şoferi turci.

Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:00, pe şoseaua care leagă Veliko Tarnovo de Ruse, între satele Kuţina şi Polikraişte. Autocarul a lovit o mașină oprită pe marginea drumului. Pasagerii nu se aflau în mașină și nu au fost răniți. Şoferii turci au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Potrivit informaţiilor preliminare, patru persoane care călătoreau în autocar au decedat. Trei au murit pe loc, iar a patra a murit la spital.

Tronsonul de drum dintre cele două localităţi este temporar închis. La faţa locului, se află echipe de poliţie, pompieri şi ambulanţe.

sursa

Ne puteți urmări pe Facebook sau pe Google News