Actualitate

Autorul crimei de la Stoeneşti s-a stins din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean Argeş unde a fost transferat după ce s-ar fi otrăvit.

Autorul crimei de la Stoeneşti s-a stins din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean Argeş unde a fost transferat după ce s-ar fi otrăvit.Conform  Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, se pare că moartea acestuia este anchetată de poliţişti, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, după ce Laurenţiu Durleci, condamnat pe viaţă pentru triplu asasinat, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă , la Spitalul Judeţean Argeş.

“Este un dosar deschis. Facem cercetări. Vorbim despre o moarte suspectă. El a fost internat la Spitalul Judeţean Argeş. Cercetările se fac sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti”, a declarat Zamfir.

Laurenţiu Durleci ar fi fost transferat de la Penitenciar la Spitalul Judeţean Argeş pe 27 decembrie, cu suspiciune de ingerare de lichide necunoscute.

În aprilie 2016, trei persoane au fost reţinute, fiind acuzate că au intrat în casă peste o familie din Stoeneşti, judeţul Argeş, şi au ucis trei persoane, printre care şi o minoră. Au murit atunci adolescenta în vârstă de 17 ani, tatăl ei şi bunicul.

Cele trei persoane reţinute erau fostul iubit al minorei ucise, în vârstă de 20 de ani, cu care tânăra avea un copil, fratele acestuia, în vârstă de 24 de ani, şi tatăl celor doi, în vârstă de 57 de ani.

Wowbiz.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *