Social

Avem nevoie de o noua abordare inclusiv care sa protejeze dreptul la viata si santatate

Avem nevoie de o noua abordare inclusiv care sa protejeze dreptul la viata si santatate
Avem nevoie de o noua abordare inclusiv care sa protejeze dreptul la viata si santatate

Avem nevoie de o noua abordare inclusiv care sa protejeze dreptul la viata si santatate, insa impreuna vom invinge.

Dir ZiarulViitor .ro si Vicepresedintele al PRN Scurtu Bogdan si activist pentru Dreptruile Omului, solicit actiuni urgente si nu amenzi de 2000 de ron, si detalitate pentru a impedica abuzurile si genogidul Corona virus 19, pandemia ar putea crea alte state lipsite umanitate si solidaritatea , de care au acum nevoie milioane de romani si nu de criza economica si criza de acttiuni de binefacere umana .

Unde este SOLIDARITATEA, (atat de mult) clamata in timp de CRIZA?

De aproape o luna s-a decretat starea de urgenta in Romania. Intre timp, 1 milion de persoane au intrat in somaj, iar prognoza este de 1,5 milioane; toate aceste persoane provin din sectorul privat, niciun angajat la stat, facand parte din aristocratia bugetara, nu este afectat, desi activitatea este suspendata (un mic exemplu, dintr-o multitudine: teatrele si muzeele sunt inchise dar angajatii primesc salariile intregi)!
De ce exista o astfel de DISCRIMINARE in tara noastra? Unde este ECHITATEA si DREPTATEA? De ce se incalca atat de grosolan CONSTITUTIA?
Salariile la stat (fara multitudinea de sporuri) sunt de 3-4 ori mai mari decat la privat, dar cand este razboi/criza tot cei din urma suporta costurile!
De ce trebuie sa saraceasca numai unii?
Sunt intrebari la care, totusi, cineva trebuie sa raspunda candva. Guvernul trebuie sa ia masuri urgente care se impuna, pentru protejarea nivelul de trai si sa vindece sistemul medical din Romania si sa nu mai creze stare de panica si de frica.

Comunicat PRN Constanta – Remis Antena24.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *