Actualitate

Avertisment înfiorător pentru Europa despre un cutremur uriaș: „Nimic nu ar mai putea supraviețui”

Avertisment înfiorător pentru Europa despre un cutremur uriaș: „Nimic nu ar mai putea supraviețui”Un nou avertisment care sperie toata Europa, un cutremur urias isi va face aparitia in curand, a declarat acest lucru Maria Ghiorghiu, fiind cea mai cunoscuta ca prezicatoare, relateaza spynews.ro.

Maria Ghiorghiu avertizează, din nou, populația asupra unui periculos cutremur, care ar putea înghiți orașe întregi cu valurile tsunami-ului generat.

„Pământul se cutremură foarte puternic.

La doar câteva secunde dragilor, după ce a dispărut imaginea cu acest Cutremur puternic,văd o apă fără de margini, o apă albastră -neagră (era noapte) ce se ridică, de parcă un monstru uriaș ar fi fost sub ea și voia să iasă la suprafață.

Valurile apei dragilor, erau înspăimântătoare,uriașe;nimic nu ar mai putea supraviețui dacă ,aceasta s-ar revărsa peste orașe și sate.

Vom auzi dragii mei de un Cutremur puternic ,urmat de TSUNAMI.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ,că să nu-și întoarcă Faţa sa de la noi păcatoșii, ci să ne ierte și să ne ajute că să regăsim Calea spre mântuirea sufletului”, a scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si...

Antena24.ro

Redactia Antena24.ro info@antena24.ro