Actualitate

AVERTISMENT! Teroristi ISIS ameninta Marea Britanie cu varsare de sange: „Masacrul de la Manchester e doar preludiul!

AVERTISMENT! Teroristi ISIS ameninta Marea Britanie cu varsare de sange: “Masacrul de la Manchester e doar preludiul!Teroristi ISIS ameninta din nou Marea Britanie cu atac cutremurator, relateaza www.realitatea.net.

Jihadiștii din Statul Islamic au lansat un nou avertisment adresat „cruciaților”, după atentatele sângeroase de la Manchester și Londra, revendicate deja de organizația teroristă.

Acestia spun ca atacul de la Manchester e doar un preludiu, urmatorul va fi cu varsare de sange.

După ce laudă atacul devastator de la Manchester, de la concertul Arianei Grande, ISIS avertizează că acesta este doar începutul.

Atentatorul kamikaze de la Manchester Arena, soldat cu 22 de morți și zeci de răniți, este un britanic, Salman Abedi care provenea dintr-o familie de libieni care au emigrat la Londra. Salman Abedi s-a născut în 1994 la Manchester și a crescut în zona Whalley Range a acestui oraș.

După tragedia de la Manchester, Marea Britanie a fost lovită din nou de un atentat asumat de ISIS – atacul de pe London Bridge, când 8 oameni și-au pierdut viața și zeci de persoane au fost înjunghiate de trei jihadiști care au intrat în prealabil cu o camionetă în trecători.

 

Citeste si...