Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Cazul care a uimit Europa! O tanara de 28 de ani a nascut 10 copii, ce s-a intamplat este iesit din comun, rupt dintr-un film de groaza!

Cazul care a uimit Europa! O tanara de 28 de ani a nascut 10 copii, ce s-a intamplat este iesit din comun, rupt dintr-un film de groaza!Anju Kushwaha, o tanara mamica cu varsta de numai 28 de ani, din India a ramas insarcinata cu 10 copii, ea a fost trecuta deja in cartea recordurilor, relateaza spynews.ro.

Tanara s-a speriat foarte tare cand a aflat ca are 10 copii in burta, a trait o drama dupa ce s-a obisnuit cu ideea.

Ceea ce se anunța a fi o experiență inedită și extrem de frumoasă pentru o tânără de 28 de ani s-a transformat într-un adevărat coșmar! Anju Kushwaha a rămas însărcinată și a aflat că poartă în pântece 10 copii!

Din păcate, tânăra nu a putut duce la bun sfârșit sarcina și a adus pe lume 9 din 10 copii, la numai 12 săptămâni de sarcină, chiar în drumul spre maternitate, scrie Daily Mail.

Ajunsă la cea mai apropiată instituţie medicală, care se afla la 125 de km de casă, tânăra a fost ajutată de medici să aducă pe lume cel de-al zecelea copil. Din păcate, şi acesta a murit.

Potrivit Daily Mail, Anju Kushwaha a avut o formă extremă de sarcină multifetală, care, de obicei, produce gemeni.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *