Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Extern

Barack Obama a fost atacat după ce a comentat emisiunea Kamala Harris: „Rușinos!”

Kamala Harris a făcut istorie în ianuarie, când a fost învestită ca prima femeie din America, prima femeie de culoare și prima vicepreședinte din Asia de Sud. Fostul președinte american Barack Obama a salutat-o pe dna Harris cu un pumn în timpul ceremoniei – un gest care a purtat o greutate simbolică în timp ce fostul președinte care face istorie se pregătea să o privească făcându-și o pe a ei. Cei doi de fapt, du-te înapoi un drum lung.

Când dl Obama și-a anunțat pentru prima dată candidatura la președinție în 2007, dna Harris a fost unul dintre primii oficiali aleși din California care l-au aprobat.

Iar fostul președinte american a avut întotdeauna multe cuvinte frumoase pentru ea – inclusiv unele remarci care au ridicat sprâncenele în lumea politică.

Vorbind la o strângere de fonduri Bay Area pentru Comitetul Național Democrat în 2013, președintele Obama a lăudat aspectul doamnei Harris.

El a spus: „Trebuie să fii atent, în primul rând, spune că ea este genial și ea este dedicat și ea este greu, și ea este exact ceea ce v-ați dori în oricine care este administrarea legii, și asigurându-vă că toată lumea este obtinerea un shake echitabil.
Ea, de asemenea, se întâmplă să fie, de departe, cel mai bine cautat procuror general din țară.”

El a adăugat, la râs din mulțime: „Este adevărat! Haide!”

Unii s-au adresat remarcilor, având în vedere obstacolele istorice cu care se confruntă femeile pentru a fi recunoscute pentru realizările lor, mai degrabă decât pentru aspectul lor.

Jonathan Chait, un scriitor pentru revista New York, numit comentariile domnului Obama „rușinos.”

El a scris: „Femeilor le este greu să fie judecate doar pe baza meritelor lor.

„Discutarea aspectului lor în contextul evaluării performanței lor de locuri de muncă face mai rău.”
sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *