Actualitate

Bărbat din București, arestat pentru şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbat din București, arestat pentru şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri.Un bărbat de 37 de ani din București a fost arestat preventiv pentru șantaj, după ce a amenințat o tânără că publică fotografii şi filmări cu ea în ipostaze indecente, dacă nu acceptă să întrețină relații sexuale cu el. Agenții au ajuns la bărbat după ce tânăra a depus o plângere la Secția 17.

Individul mai este bănuit și că a obținut fotografii cu mai multe femei, păcălindu-le că pozele vor ajunge în reviste din străinătate. Ulterior, el a postat imaginile pe diferite site-uri, fără a avea consimțământul fetelor.
„Cel în cauză a fost identificat rapid de poliţiştii Capitalei, care la data de 06 februarie a.c. au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia, fiind ridicate: calculatoare, telefoane, dispozitive electronice de stocare, precum şi alte bunuri care ar fi putut fi folosite pentru săvârşirea faptei. Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul a abordat pe diferite platforme online şi alte femei cărora le propunea să pozeze pentru o revistă din străinătate şi după ce obţinea fotografii şi filmări cu caracter explicit, le publica pe diferite site-uri fără a avea acordul persoanelor vătămate”, a transmis Poliţia Capitalei.
Cercetările în acest caz sunt continuate pentru şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *