Actualitate

Bărbatul împuşcat mortal de poliţişti într-un hotel din Bucureşti era drogat

Bărbatul împuşcat mortal de poliţişti într-un hotel din Bucureşti era drogat
Bărbatul împuşcat mortal de poliţişti într-un hotel din Bucureşti era drogat

Bărbatul care a fost împuşcat mortal de un poliţist într-un hotel de lux din Bucureşti ar fi fost drogat în momentul tragediei.

De asemenea, în apartamentul său s-ar fi găsit mai multe sticle cu băutură şi substanţe stupefiante.
Potrivit unor surse Gândul, Alexandru Gâzdac, bărbatul împuşcat de un polițist după ce i-ar fi atacat pe oamenii legii cu două obiecte ascuțite, ar fi fost drogat. Sursele citate au dezvăluit că tragicul eveniment s-a produs foarte repede, iar agentul care a folosit arma ar fi golit încărcătorul, în care se aflau șase gloanțe, în numai câteva secunde.

În locuința victimei, care locuia într-un apartament pe care sora sa îl deținea în hotelul respectiv, situat în sectorul 1, s-ar fi găsit droguri și mai multe sticle de alcool.

Agentul care a tras a solicitat consiliere psihologică.

Reamintim că tragedia s-a produs în a treia zi de Paște, în jurul orei 4.00 dimineaţa, după ce paznicul hotelului din cartierul Pajura a anunțat prin numărul de urgență 112 că un bărbat aproape dezbrăcat, care locuiește în hotelul respectiv, încearcă să îl omoare.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști ai Secției 5, care au găsit la fața locului un individ îmbrăcat numai în lenjerie intimă cu o foarfecă în mână. Acesta l-a rănit pe unul dintre agenți, după care a fugit pe scări.

Câteva etaje mai sus, agresorul a fost ajuns din urmă și a încercat să lovească din nou, moment în care a fost împușcat. Rănit în zona pieptului, Alexandru Gâzdac a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Elias, însă medicii nu au reușit să-l salveze.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *