Publicatia Antena24.ro.

Barcelona finalizeaza în genunchi, meciul de pe San Paolo


Barcelona finalizeaza în genunchi, meciul de pe San PaoloAtenția microbiștilor de pe tot Globul s-a îndreptat, marți seară, către cea mai importantă competiție intercluburi din lume, Liga Campionilor, care a fost scena unei noi reprezentații de forță a granzilor Europei.

Bayern Munchen s-a impus autoritar în deplasarea de pe Stamford Bridge, învingând-o pe Chelsea Londra cu scorul de 0-3, și a luat astfel o opțiune serioasă pentru calificarea în faza sferturilor de finală.

Gnabry a reușit o dublă (minutele 51 și 54), în timp ce Lewandowski a fost cel care a închis tabela (min. 76).

Seara de Ligă a fost completat de duelul dintre Napoli și Barcelona, încheiat la egalitate, scor 1-1, semn că problemele catalanilor nu s-au încheiat.

Împinși de la spate de ultrașii prezenți pe San Paolo, napoletanii au pornit tare în meci și aveau să deschidă scorul prin Mertens (min. 30), dar chiar și așa Barcelona avea să revină în joc, prin reușita lui Griezmann (min. 57).

Este greu de crezut, totuși, că italienii pot produce surpriza pe Nou Camp, mai ales că Barcelona a reușit să înscrie în deplasare.

Ambele partide au avut câte un cartonaș roșu. În Napoli vs. Barcelona a fost eliminat fotbalistul „blaugrana” Vidal (min. 89), iar în Chelsea vs.

Bayern Munchende jucătorul gazdelor Alonso a văzut și el cartonașul roșu (min. 83).

sursa


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro