Showbiz

Bianca Drăgușanu a primit o propunere neașteptată din partea lui Cătălin Măruță: „Dacă mă plătești bine, o fac”

Bianca Drăgușanu a primit o propunere neașteptată din partea lui Cătălin Măruță. Celebra fostă asistentă de televiziune a spus că ar accepta doar în schimbul unei sume considerabile de bani.
Bianca Drăgușanu a acceptat invitația la emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a povestit despre parcursul său în televiziune și despre talentele care au recomandat-o până în acest punct. Blondina s-a făcut pentru prima dată cunoscută publicului român, la vârsta de 16 ani, în cadrul emisiunii „Răniți în dragoste”

Bianca Drăgușanu a ajuns în timp una dintre bombele sexy ale show-bizului românesc, iar mulți o critică din cauza operațiilor și a intervențiilor estetice prin care a trecut pentru a arăta ca o păpușă Barbie umană.
Vedeta susține că este foarte fericită și mulțumită de tot ce a realizat până la acet moment. Cătălin Măruță i-a ridicat la fileu o provocare, îndemnat mai mult de câțiva telespectatori care îi trimiteau în timp real mesaje pe pagina oficială a show-ului. Mulți dintre români sunt curioși cum arată vedeta fără pic de machiaj.
Ce zici dacă vii odată la TV să te demachezi, live?’, a întrebat-o prezentatorul pe blondină.

Dacă mă plătești bine, o fac, dar nu o să fac nimic gratis ca să demonstrez ceva cuiva. Am mai făcut asta în urmă cu mult timp la o emisiune. Eu sunt frumoasă oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Blondina a mai făcut acest gest în cadrul emisiunii WowBizz, când le-a dat peste nas răutăcioșilor care spuneau că make-up-ul o salvează și că este de nerecunoscut fără diverse artificii.

sursa

Citeste si...