Actualitate

Bomba anului 2019! Elodia Ghinescu a fost GĂSITĂ de catre un caine politist: „Se pregateau sa o bage in groapa si parintele a auzit: „Parinte, parinte, vino incoace!”

Bomba anului 2019! Elodia Ghinescu a fost GĂSITĂ de catre un caine politist: “Se pregateau sa o bage in groapa si parintele a auzit: “Parinte, parinte, vino incoace!”O noua veste soc pentru toata Romania, acest caz al Elodiei Ghinescu ramane mereu in atentia romanilor, cat si a Politiei Romane, relateaza b1.ro.

Chiar daca toaata tara sta cu sufletul la gura dupa ani la rand pentru a descoperi adevarul in acest caz, iata ca anchetatorii au reusit sa afle adevarul.

O contribuție importantă în acest sens a avut-o Toby, unul dintre cei mai priceputi caini ai Directiei Generale de Politie a Muncipiului Bucuresti.

El lucreaza la Serviciul de Politie Canina, iar printre sutele de cazuri avute se numara si cel al Elodiei, soția polițistului Cristian Cioacă.

„HALUCINANT! SE PREGĂTEAU SĂ O BAGE ÎN GROAPĂ CÂND S-A AUZIT UN STRIGĂT DIN SICRIU: ‘PĂRINTE, PĂRINTE, VINO ÎNCOACE’! TOȚI AU FUGIT DE FRICĂ În septembrie 2007, după două săptămâni de la dispariţie, anchetatorii au găsit într-o râpă haine având pete cu sângele Elodiei.

În octombrie 2007, într-o râpă lângă Râşnov au fost găsite uniforma de poliţist a lui Cioacă, alte obiecte ale acestuia şi ale Elodiei. Acestea au constituit probe în condamnarea lui Cristian Cioacă la 15 ani şi opt luni de închisoare”, scrie romaniatv.net.

Elodia Marilena Ghinescu a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă, atunci poliţist la Poliţia din Argeş, a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei lui.

Anchetatorii au luat în calcul, din primele momente, varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioacă, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *