Showbiz

BOMBA in SHOWBIZ! Carmen de la Salciua s-a despartit de Culita Sterp: „Instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”

BOMBA in SHOWBIZ! Carmen de la Salciua s-a despartit de Culita Sterp: “Instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”Artistii s-au despartit pentru a doua oara, Carmen de la Salciua s-a despartit din nou de Culita Sterp, frumoasa cantareata a annuntat oficial acest lucru, deoarece fanii insistau sa stie adevarul, relateaza wowbiz.ro.

Carmen de la Salciua si-a anulat cantarile din Italia de teama virusului.

”Anumite aspecte doresc să fie respectate (cere, de fapt, discreție, n. red.), în mod special cele care țin de viața mea intimă!

Vă respect și vă mulțumesc pentru gândurile bune, penmtru sfaturi, însă familia, prietenii apropiați și cei care doresc să mă cunoscă dincolo de o poză știu și înțeleg ce se întâmplă în viața mea.

Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi.

Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte!

Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a notat Carmen de la Sălciua care, apoi, a precizat, sugestiv și ce o înspăimântă pe ea, cu adevărat.

”Instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”, sunt lucrurile care o sperie pe Carmen de la Sălciua, făcând o aluzie nu tocmai discretă la problemele pe care le-a avutr de-a lungul timpului în cuplu, alături de Culiță Sterp.

”În timp ce se îndrepta spre eveniment, avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor, Carmen de la Sălciua a suferit o serioasă cădere de calciu și s-a oprit la spitalul de urgență din Brad.

Doctorii de gardă i-au administrat calciu și calmante și au ținut-o până la 4 dimineața internată. Au trimis-o acasă, dar situația ei nu e prea ușoară, chiar credem că e gravă.

Oricum, când a ajuns la spital, era în stare gravă”, ne-a spus o amică de-ale sale.

”Când Carmen de la Sălciua și-a dat seama că iubitul ei, Culiță Sterp, nu va veni la ea, să o viziteze, să îi fie alături, a ieșit scandalul.

S-au certat cumplit, la telefon, ea se simte dezamagită la maximum de comportamentul lui, iar relația lor, oricum fragilă, e acum într-un picior.

Și, la ce discuții au, nu m-ar mira să se despartă, din nou”, ne-a spus, la acea vreme, sursa noastră.

Iar la câteva zile, despărțirea s-a concretizat.

”De Ziua îndrăgostiților s-a ajuns la concluzia că nu are rost să se mai chinuiască.

De altfel, deja, Culiță Sterp a scos toate pozele cu Carmen de la Sălciua de pe contul lui de Instagram, iar asta a făcut-o pe ea să explodeze de nervi.

Nici nu vrea să audă de el, acum, este supărată mai tare ca atunci când au apărut pozele cu ea goală.

Se simte și trădată, și nebăgată în seamă, mai ales că el a preferat să plece din țară mai devreme decât trebuia pentru a merge la concerte, în loc să stea alături de ea după ce a ajuns la Urgențe.

La cât de tare s-au certat, m-ar mira să se mai împace”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon.

Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa.

Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate.

Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *