BOMBĂ! Mazăre a FUGIT în Madagascar și cere AZIL POLITIC!


Fostul primar al Constanței, Radu Ștefan Mazăre, nu s-a prezentat, sâmbătă, 30 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, unde avea obligația să se prezinte, periodic, conform deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Constanța, fostul edil șef se află, în aceste momente, în Madagascar, unde face demersuri pentru a obține azil politic. Polițiștii au aflat aceste aspecte chiar de la fostul primar.

Se impune precizat că Radu Mazăre avea impusă de instanță măsura controlului judiciar, care nu prevede interdicția de a părăsi țara.

Astăzi, 30 decembrie a.c., in jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat aflat în control judiciar, in baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație si Justiție , nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezență.

După verificările efectuate, cel în cauză a informat ofițerul de caz că se afla pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obține azil politic. Conform procedurii, polițiștii constanțeni au sesizat Inalta Curte de Casație si Justiție. Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara.

Pe toată perioada existenței masurii preventive a controlului judiciar, politistii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Radu Ștefan Mazăre este, în prezent, dat în urmărire internațională.

Replicaonline.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!Sunt opinii pe subiectul “BOMBĂ! Mazăre a FUGIT în Madagascar și cere AZIL POLITIC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.